top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Skadet på sparkesykkel

Audi TT RS-sjåfør Olav Rygge innfridde i sesongåpningen i GT3 med full pott i alle finaler, men han skadet seg stygt på sparkesykkel, som fort kunne satt stopper for helgen.


Olav Rygge viser frem sparkesykkelen der styre knakk. Heldigvis gikk det forholdsvis bra med Olav som kunne kjøre inn til tre førsteplasser i sesongåpningen på Rudskogen i GT3-klassen.

GT3-fører Olav Rygge lærte at elektrisk sparkesykkel kan være langt farligere enn motorsport da han fikk et ublidt møte med asfalten på Rudskogen Motorsenter under sesongåpningen i baneracing. Styret på hans Classywalk elektriske sparkesykkel knakk, og dermed var Rygge sjanseløs i møte med depotasfalten. Selv var han helt sikker på at det gikk skikkelig galt.


GT3-fører Olav Rygge med sin Audi TT RS vant alle tre finalene i sesongåpningen av årets NM.

- Jeg var helt sikker på at jeg hadde knekt kjeven. Det fosset blod, så dette trodde jeg hadde gått skikkelig ille, sier en tapper Olav Rygge etter at han fikk plastret seg opp til lørdagens premieutdeling.

Plaster på såret

Heldigvis gikk det forholdsvis bra, for Olav Rygge kunne kjøre alle finalene i GT3 med sin Audi TT RS, og ingen matchet tempoet hans. Tre førsteplasser i sesongåpningen kan vel sies var litt plaster på såret tross alt.


Olav Rygge har tatt et godt grep om NM allerede etter første NM-runde.

- Vi er veldig godt fornøyd med resultatet i helgen. Bedre kunne det ikke gått for min del. Jeg er fortsatt øm i kjeven etter fallet, men veldig glad for at det gikk så bra som det gjorde, forteller Olav Rygge. Nærmest han i klassen denne helgen fulgte Espen Andersen som fikk med seg to andreplasser og en fjerdeplass. Per Støldal kjørte inn til tre tredjeplasser, mens Inge Gulbrandsen tok en andreplass, men han fikk to brutte løp på søndagen i GT3.Søvold leder GT4

Jon Inge Søvold imponerte stort under sesongåpningen på Rudskogen i GT4. Han vant finale 1 og finale 3, og med en tredjeplass i finale 2 leder han GT4 med sin Volvo S40. Men Søvold skal ikke kjøre alle NM-rundene ettersom det er fire forskjellige eiere av bilen, og de skal bytte på å kjøre bilen gjennom sesongen.


Jon Inge Søvold kjørte sterkt i Volvo S40. To førsteplasser og en tredjeplass er en god sesongåpning i GT4

- Neste gang er det nok ikke jeg som sitter i bilen, selv om bilen kommer til Vålerbanen. Vi har hatt en fantastisk helg, smiler Søvold som var på pallen i samtlige finaler. I løp nummer to fikk Oliver Andersen endelig en skikkelig opptur med sin Opel Kadett GT/E og tok sin første seier i GT4, men dessverre fikk han i tillegg to brutte løp, og havner dermed litt bakpå etter første runden i årets NM.


- Veldig fornøyd med seier i klassen, og vi har tempo til å være med. Det ble dessverre litt stang ut resten av helgen, fortalte han.96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page