top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Satser mer på motorkrefter

For vel 40 år solgte Kingsrød sin første hestetransport, nå kommer Kingsrød Trading inn som samarbeidspartner i Racing NM og vil satse mer i motorsportmarkedet.


Kingsrød Trading som selger laste og boenheter til hest og motorsport er ny samarbeidspartner med Racing NM. Foto: Marius Svingen.

Kingsrød Trading er den ledende leverandøren av hestebiler i Norge og Sverige med en omsetning på rundt 250 millioner kroner årlig, nå skal de i tillegg satse mer på de motoriserte hestekreftene gjennom sitt samarbeid med Racing NM.


SALGSSJEF: Fredrik Østereng er salgansvarlig i Kingsrød Trading. Han har selv drevet med motorsport, og gleder seg til å jobbe mot motorsport som nytt marked. Foto: Marius Svingen

- Racing NM og motorsport er et nytt marked for oss som vi ønsker å satse mer i. Vi har solgt biler til motorsport siden 2019, men nå gjør vi en litt ekstra satsing i denne målsettingen og derfor treffer Racing NM oss godt, forteller salgsansvarlig Fredrik Østereng i Kingsrød Trading.

Under Racing NM viser de frem to av sine laste og boenheter og kommer til å være til stede under alle NM-arrangementer. Disse vil passe godt inn til bruk i motorsport.


LIFT: Her ser vi en lastebil som er levert av Kingsrød under helgens NM-runde på Rudskogen.

- Hestesport og motorsport har ganske like brukere. De skal ha med seg enten en hest eller en løpsbil, og derfor passer lastebilene våre godt om hverandre. Vi kan levere et større lasterom til motorsport slik at man kan få inn løpsbilen, forteller Østereng.

Kingsrød har gjennom over 40 år med salg av hestebiler bygd opp solid erfaring, både i forhold til produkt, kompetanse og ettermarked. Vår interesse for hest og motorbransjen er genuin og vi er en aktiv støttespiller for ride og motorsport i hele Norden.


- Jeg har selv drevet med motorsport i mange år og kjørt fire sesonger i Ferrari Challenge, så ble det en lang pause fra motorsport på 15 år mens datteren min drev med hest. Nå har hun solgt hesten og da kan vi leke litt med biler igjen, smiler Østereng som er på utkikk etter en GT3-bil for å selv kjøre Racing NM neste sesong.


Her er noen bilder innvending av en boenhet med lasterom som er levert av Kingsrød Trading.431 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page