top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Påskehilsen fra RacingNM

Påsken er her, og det betyr vår, bar asfalt og lysere dager! Dag for dag er ett steg nærmere racingsesongen 2021.Vi er midt i den tredje smittebølgen i pandemien. Racing NM, Vålerbanen og NMK Solør vil se an situasjonen til etter påske og ut i april, i håp om at smitten går ned.


Per i dag er det kun lov til å ha 50 personer på utendørs arrangement, men vi satser på at dette tallet økes i takt med nedgang i smitten. Hvis det skjer og lokale myndigheter godkjenner smitteverntiltakene Racing NM fremlegger, er vi i gang 6.-9. mai!


Vi vil rose alle førerne for en flott sesong i fjor med respekt for smittevern. Når alle respekterte dette, kunne vi gjennomføre NM på en trygg og god måte for alle! Det ønsker vi dette året også.


De felles tilleggsreglene er publisert og påmeldingen er åpnet!


Skal du kjøre, så meld deg på www.racingnm.no


Det er viktig for videre planlegging for arrangør.


TV Media har lagd en flott film av Racing NM 2020. Se de fantastiske startfeltene og den flotte racingen her: Klikk her


Vi vil også takke for fine filmsnutter til NBF Racing NM sin facebook side! Vi oppfordrer de som ønsker, å sende inn en filmsnutt. Det gleder og motiverer.


Riktig god påske ønskes alle våre racing venner!

Vi håper at denne terminlisten kan gjennomføres på en trygg og smittefri måte!


Terminliste: 7.-9. mai Vålerbanen- Åpningsløp 11.-13. juni Rudskogen- Asfalt Supercars 25.-27. juni Motorcenter Norway, Sokndal (de jobber for fullt for å bli ferdig) 13.-15. august Rudskogen- Asfalt Classic 3.-5. sept. Vålerbanen- Finalehelg 17.-18.sept. Porsche festival (GT+- GT1- GT3 -GT4)


PLAKTER FOR 2021Terminliste for Shortcar Rallycross: 3. juli Melhus Rallycross 4. juli Melhus Rallycross 28.-29. august Gol Rallycross 11.-12. sept. Finnskogbanen Rallycross


Vi minner om den eksotiske Arctic Circle Midnight Cup 21.-25. juli. Les om arrangementet her: https://www.acr.no/midnight-cup

132 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page