top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ny fører i GT+

Magnus Persson har tidligere kjørt i Extreme-serien i Gatebil, men denne sesongen satser han i skandinavisk mesterskap i GT+ under Racing NM.


RASK: Magnus Persson tester sin BMW E46 silhuett på Vålerbanen foran helgens NM-runde. Foto: Marius Svingen

Det er noen år siden Magnus Persson har kjørt på Vålerbanen og under NM-åpningen på Vålerbanen kommer han i en nybygd BMW E46 Silhuett.


- Ja, jeg synes det gikk hyfset bra på trening, sier den nye føreren som skal kjempe i den gromme GT+-klassen om årets Skandinaviske mesterskap i Scandinavian GT Championship. Han gleder seg til å ta fatt på sesongen, og kjøre mot sine norske konkurrenter. Han er litt usikker på om de tar turen helt til Sokndal.


- Planen er at vi skal kjøre full sesong, men runden som går helt sør i Norge blir kanskje i lengste laget for oss. Vi kjører fra noen mil nord om Stockholm så vi får godt over 100 mil, sier han.


SPENT: Det er noen år siden Magnus Persson var på Vålerbanen sist, og planen er at de skal kjøre full sesong i Scandinavian GT Championship. Foto: Marius Svingen

Han fikk på treningen på Vålerbanen i dag kjørt noen runder og sparte ikke på redskapen. 55.286 var hans raskeste tid på trening, men lørdag og søndag er da det virkelig starter med kvalifisering og tre finaler.


- Jeg ser frem til denne sesongen, sier han.


Persson startet allerede i 2004 med gokart, og gikk senere opp i Formula Yamaha og Rotax før han i 2009 begynte å kjøre frikjøring etter ha bygd en ren racingbil med 4WD og 550 hester av en Golf VR6. Han kom for alvor inn i Extremeserien til Gatebil i 2013. Nå har han og teamet bygget en helt ny BMW E46 Silhuett som skal kjøres med denne sesongen.

505 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page