top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Nå skal NM-avgjøres!

Til helgen arrangeres årets siste NM runde i racing på Vålerbanen. Et startfelt på 182 førere stiller, og nå er det siste kamp om NM-gullet.


Nå er det kun én runde igjen. Siste sjanse til å sanke viktige poeng. For mange er ikke seieren spikret, og øverste pallplass kan forsvinne rett foran nesen, eventuelt frontfangeren. Noen kan videre forlenge ledelsen i poengsammendraget for virkelig å poengtere NM-tittelen.


I GT+ er det Joakim Ottersen som leder mesterskapet. Ronny vik leder GT1 foran Jørgen Skaug. Oliver Andersen ligger leder ann GT3-klassen og fjorårets Norgesmester Glenn Haug leder GT4. Joachim Johnsen har flest poeng i GT5 med Oskar Biksrud bak seg.


I Historisk racing klasse 8 leder Per Igland sin klasse med sin Ford Lotus Cortina. I klasse 9 er det Stian Gundersen som ligger ann til øverste pallplass med sin Fiat 128. Kristoffer Bråthen leder klasse 10.Formula Basic kjører Norges cup, og det er 14 år gamle Mathias Teigen som leder med seks knappe poeng foran Emilie Snoen.


Formula Basic har sin NM-runde på Vålerbanen 27 august.


I Seven/RSR er det Sølve Arntzen-Iversen som leder med kun to poeng foran Dennis Moen.


I Shortcar Extreme er det ett lite poeng som skiller mellom Christopher S. Kolbjørnsen og Steffen Westbye. I klassen Shortcar Bandit kniver Mina Pedersen som leder med to poeng foran Lukas Tømmerdal.


Gjesteklassene Norsk ClubSport og Porsche 944 Cup kjører også denne helgen, så det er ingen grunn til å bli hjemme.


Nå gjelder det for de som ønsker tørr asfalt å krysse fingrene for bedre værmelding. Dere som trives på regnet – og som kanskje har det som en taktisk fordel. Uansett vær, så blir det racing. Kun én i hver klasse kan kalle seg Norgesmester for 2023-sesongen. Hvem blir det?


Denne helgen blir virkelig spennende!


Generell informasjon om NM finalen 26.-27. august


Pris for inngang er 200kr og barn under 16 år kommer gratis inn.


Om du ikke har mulighet til å oppleve løpene i person kan du følge med livestreamen helt gratis på Facebook-sidene til NBF Racing NM og Injection.no.


Tidsskjema og all informasjon om neste NM-runde finner du på www.racingnm.no


Sees vi på finalen 26.-27. august på Vålerbanen?


807 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page