top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Lyst til å teste formelbil?

Nå kan du faktisk få prøve før du bestemmer deg. Formel Basic og Team Greenpower inviterer til prøvedag.


En av bilene som kjøres under testen skal være denne som Edward Sander Woldseth kjørte inn til tredjeplass i Formula STCC Nordic. Foto: Racefoto.

Formula Basic og Team Greenpower som kjører Formula STCC Nordic invitere til en «Prøve på dag» som gjør at du som vurderer å starte med formelbil kan teste før du eventuelt går til innkjøp.


Det er Opposite Lock AS som organiserer Formula Basic og Team Greenpower som sammen med Rudskogen Motorpark gir deg mulighet til å kjøre en av disse bilene på bane senere i høst, forteller de en melding på Facebook.


Denne Formel Basic-bilen blir en av de tilgjengelige bilene som kan kjøres under testdagen 22. oktober. Foto: Marius Svingen

Dagene som er satt av er 22. oktober som det vil være mulig å teste Formula Basic. De holder en hel dag med full gjennomgang og testing av Basic på bane.


- Her vil du som lurer på om dette er ditt neste steg ha muligheten til å være med. Vi vil ha full presentasjon av klassen og gjennomgang av kjørestil og annen nyttig informasjon. Så vill vi du få muligheten til å kjøre en av våre biler i 10 runder på Rudskogen Motorpark, sier de i meldingen.

Programmet starter klokken 09.00 på morgen og varer til ca 16.00 mandag 22. oktober


Total prisen for dette er på 1500 kr per sjåfør.


Team Greenpower (Formula Nordic Gold & Bronze Champion 2018) har også sammen med Rudskogen Motorpark fått til muligheten for deg som lurer på om du skal kjøre en Formula Nordic bil i 2019. Datoen for å teste dette er satt til den 23. oktober.


- Det vil bli en hel dag med full gjennomgang og testing av Formula Nordic på bane. Her vil du som lurer på om dette er ditt neste steg ha muligheten til å være med. Vi vil ha full presentasjon av teamet og gjennomgang av kjørestil, data og vi vil vise deg hvordan vi som team jobber, og våre engineers er også med under dagen, forteller team manager, Marius Gjevik.

I tillegg vil vi du få muligheten til å kjøre en av våre biler i 10 runder på Rudskogen Motorpark.

Programmet starter kl 09.00 på morgen og varer til ca 16.00 tirsdag 23. oktober

Total prisen for dette er på 2500 kr per sjåfør.


I tillegg til dette så vil det bli servert lunsj. Her kan alle som eventuelt er med på denne dagen spise (Foreldre og team mot å betale for lunsj). Pris kommer etter hvert.

Påmelding sendes til: mariusgjevik@gmail.com eller på tlf: 94 97 97 87

600 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page