top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Lærte at alt kan skje!

Alf Marius Loe Sandberg innkasserer ikke NM-gullet i GT4 før alle finalene i årets mesterskap er ferdigkjørt.


Alf Marius Loe Sandberg tar ingen ting forgitt etter at han mistet gullet i årets Skandinavisk Mesterskap i Sevenracing i den siste finalen. Da ledet han mesterskapet før siste finale, men måtte nøye seg med andreplass i mesterskapet.


Alf Marius Loe Sandberg har vunnet ni av ni NM-finaler denne sesongen. Nå er målet å kjøre ubeseiret gjennom hele sesongen, og vinne samtlige 15 runder. Foto: Marius Svingen

- Etter hendelsen i Danmark i det skandinaviske mesterskapet for Seven Racing, så er det bevist nok en gang at alt må kjøres før noe kan kåres, så jeg tar ingen seier på forskudd, sier han.

Det som skjedde på Jyllandsringen var at Loe Sandberg ledet mesterskapet med 17 poeng foran søndagens finale. Nordmannen vant løpet på lørdag. Da må man starte i åttende startspor ettersom man snur resultat fra lørdagens finale.


Loe Sandberg er for raskt ut fra start og får en tyvstart. I tillegg henger gasspedalen seg opp og han må bremse for ikke å kjøre i sandfellen. Dermed var løpet ferdig allerede før det hadde begynt.


- Det var helt klart ikke dette resultatet jeg hadde håpet på. Men sånn er racing, forteller han.

Alf Marius Loe Sandberg har samlet bra med pokaler denne sesongen, men lærte på Jyllandsringen under Skandinavisk mesterskap i Sevenracing at man ikke kan ta noe forgitt før man har passert mållinja.

Solid NM-ledelse

Foran helgens NM-runde i GT4 på Rudskogen Motorsenter har Loe Sandberg opparbeidet seg en NM-ledelse på hele 77 poeng til Tom Heitmann. Nå skal riktignok en helg strykes før NM-finalene på Vålerbanen, og sammenlagtstillingen vil bli annerledes, men fortsatt vil Loe Sandberg ha en svært solid NM-ledelse.


- Jeg gleder meg veldig til å kjøre denne helgen, dette skal bli kult. Det blir et litt annerledes konsept som ikke vi er vant til her i Norge, men vi går inn i helga med en solid ledelse, sier han.


Du har vunnet ni av ni finaler i GT4 denne sesongen er målet å være ubeseiret når sesongen er ferdig?


- Det er klart vi tenker på at vi kan vinne samtlige 15 finaler i NM og det hadde vært gøy, men som sagt så skal det kjøres først, så alt kan skje, forteller han, og legger til.

- Jeg gleder meg litt til å få figthet litt med de svenske GT-sjåførene, så ser virkelig frem til denne helgen, forteller NM-lederen i GT4.


317 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page