top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

- Lært masse


Andrine Rafoss ligger på tredjeplass i NM-sammendraget i GT4, men etter sesongen selger de bilen og satser i rallycross.


SOLGT: Andrine Rafoss selger bilen og satser videre i rallycross. Foto: Marius Svingen

Rett før NM-finalene i GT4 skal kjøres på Vålerbanen om vel en uke kom nyheten om at Team Andrine Rafoss selger Honda CivicR og avslutter foreløpig karrieren i baneracing.


- Ja, vi har bestemt oss for å satse rallycross neste sesong, så bilen er solgt og blir overlevert etter finalehelgen på Vålerbanen, forteller Andrine Rafoss som kastet seg inn i Racing NM for å få dyrbar kjøretrening.


NM-MEDALJE: Andrine Rafoss ligger på tredjeplass i GT4 og gleder seg til finalehelgen på Vålerbanen hvor hun håper og kunne få med seg en NM-medalje hjem. Foto: Marius Svingen

Rafoss imponerte stort i GT4-klassen og allerede første NM-runde på Vålerbanen i mai vant hun en finale som også var et av målene denne sesongen. Hun ligger på tredjeplass i NM-sammendraget før helgen og kommer til Vålerbanen for å kjempe om NM-medaljen.

- Vi kjører siste NM-runden og kjemper for å beholde NM-bronsen som vi ligger på før helgen, foreller hun og legger til.


- Vi har fått masse god kjøretrening på de banene vi har kjørt på denne sesongen, men det har også vært en travel sesong med to mesterskap, så vi har tatt valget om videre satsning i rallycross, forteller hun. Og travelt er det for Team Rafoss som allerede er på plass for å kjøre NM-runde i rallycross på Gol denne helgen for så å kjøre Racing NM på Vålerbanen helgen etterpå.


GT4 avslutter også sesongen på Vålerbanen 3. og 4. september.

353 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page