Søk
  • Johan Marius Svingen

Heidi er sulten på NM-gull

Heidi Frydenhaug er sulten på NM-gull, men selv om hun leder NM-klassen GT5 er det langt igjen til vinneren kåres.


Heidi Frydenhaug leder NM-klassen i GT5. Det gjenstår seks finaler i årets NM før vinneren kan kåres senere i september. Foto: Marius Svingen

Det er seks finaler som gjenstår før en NM-vinner i GT5 kan kåres, og alt tyder på at ingenting er avgjort før finalehelgen på Vålerbanen i slutten av september. Det er Heidi Frydenhaug i sin BMW E36 som leder NM seks poeng foran Ford Fiesta fører Trond Brekke, og bak han igjen jager ytterligere flere førere som vil ha kloa i årets NM-gull.


- Jeg er selvfølgelig sulten på NM-gullet, og så nærme som vi er i år har vi aldri vært. Nå gjelder det bare å ha tunga rett i munnen og fokusere, sier en spent NM-leder før helgens NM-runde på Rudskogen Motorsenter under Porschefestivalen.

Heidi Frydenhaug tok over ledelsen fra Trond Brekke etter forrige NM-runde på Rudskogen, og før det hadde Thomas Hårajuvet tak i NM-gullet. Det er dermed duket for en thrilleravslutning i årets største NM-klasse. Roar A. Bergerud ligger på tredjeplass i GT5, mens Erik Halvorsen som nå ligger på femteplass i mesterskapet kan bli farlig tror Frydenhaug. Han har allerede stått over åpningshelgen på Vålerbanen og har vært sterk siden.


Heidi Grydenhaug må fokusere og holde tunga rett i munnen. Hun har flere som jakter rett bak, så ingenting er avgjort i GT5.

- Brekke er veldig nærme poengmessig, men jeg ser også på Halvorsen som en stor trussel i kampen om NM-gullet. Vi har kjørt ganske likt i hver eneste finale, så det er nok absolutt mannen å holde seg foran til helgen, forteller Heidi Frydenhaug.

Det skal kjøres tre finaler i GT5 under Porschefestivalen også må man reise hjem å stryke en løpshelg før man får full oversikt.


- Vi har hatt mye uflaks så vi tar en finale av gangen, men vi ser at muligheten er absolutt tilstede, sier hun.

186 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle