top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Heidi er sulten på NM-gull

Heidi Frydenhaug er sulten på NM-gull, men selv om hun leder NM-klassen GT5 er det langt igjen til vinneren kåres.


Heidi Frydenhaug leder NM-klassen i GT5. Det gjenstår seks finaler i årets NM før vinneren kan kåres senere i september. Foto: Marius Svingen

Det er seks finaler som gjenstår før en NM-vinner i GT5 kan kåres, og alt tyder på at ingenting er avgjort før finalehelgen på Vålerbanen i slutten av september. Det er Heidi Frydenhaug i sin BMW E36 som leder NM seks poeng foran Ford Fiesta fører Trond Brekke, og bak han igjen jager ytterligere flere førere som vil ha kloa i årets NM-gull.


- Jeg er selvfølgelig sulten på NM-gullet, og så nærme som vi er i år har vi aldri vært. Nå gjelder det bare å ha tunga rett i munnen og fokusere, sier en spent NM-leder før helgens NM-runde på Rudskogen Motorsenter under Porschefestivalen.

Heidi Frydenhaug tok over ledelsen fra Trond Brekke etter forrige NM-runde på Rudskogen, og før det hadde Thomas Hårajuvet tak i NM-gullet. Det er dermed duket for en thrilleravslutning i årets største NM-klasse. Roar A. Bergerud ligger på tredjeplass i GT5, mens Erik Halvorsen som nå ligger på femteplass i mesterskapet kan bli farlig tror Frydenhaug. Han har allerede stått over åpningshelgen på Vålerbanen og har vært sterk siden.


Heidi Grydenhaug må fokusere og holde tunga rett i munnen. Hun har flere som jakter rett bak, så ingenting er avgjort i GT5.

- Brekke er veldig nærme poengmessig, men jeg ser også på Halvorsen som en stor trussel i kampen om NM-gullet. Vi har kjørt ganske likt i hver eneste finale, så det er nok absolutt mannen å holde seg foran til helgen, forteller Heidi Frydenhaug.

Det skal kjøres tre finaler i GT5 under Porschefestivalen også må man reise hjem å stryke en løpshelg før man får full oversikt.


- Vi har hatt mye uflaks så vi tar en finale av gangen, men vi ser at muligheten er absolutt tilstede, sier hun.

191 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page