top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Haug var meget fornøyd!I det rekordstore GT5-feltet med totalt 27 biler påmeldt til helgens sesongåpning var det ventet spennende dueller, men det var en rallycrossfører fra Solør som kom best i gang. Herbjørn Haug var overlegen i finale 1 og finale 2.


To førsteplasser og en andreplass på Herbjørn Haug etter sesongåpningen i GT5 gjør at han leder NM i GT5 etter første runde. Her vinner han første finale på lørdag og hadde startet feiringen allerede før målgang.

- Dette har vært en fantastisk morosam helg for oss. Jeg har storkosa meg, men bilen har fått litt medfart, men to bulka dører stopper ikke oss, smilte Herbjørn Haug.


I den tredje finalen ble han stoppet av debutanten Marius Sollie Poulsen som virkelig har meldt seg på i kampen om årets NM-tittel. Poulsen kjørte inn til en seier, en andreplass og en fjerdeplass, og var kanskje feltets mest fornøyde etter helgen.


Den eneste som klarte å stoppe Herbjørn Haug denne helgen var GT5 debutant Marius Sollie Poulsen. Han vant finale 3 og var strålende fornøyd. Han fikk også med seg en andre og en fjerdeplass fra NM-åpningen på Rudskogen, og ligger med det to i NM-sammendraget.

- Det har vært en helt syk helg for meg. Jeg er helt skjelven. Dette var helt rått, når jeg vet hvor mye mer bil de jeg kjører mot har kjørt. Helt utrolig, smilte han.


Fjorårets Norgesmester i klassen Erik Halvorsen fikk en dårlig sesongåpning. Han fikk motorhavari på sin Volvo S40 i finale 2 og fikk ikke kjørt finale 3. En annen av favorittene Thomas Hårajuvet fikk motorhavari på fredag, og står uten poeng etter første NM-runde.


Av fjorårets NM-pall var det Trond Brekke som kom best igjennom sesongåpningen i sin Ford Fiesta. Han fikk med seg en tredjeplass og to femteplasser.


Trond Brekke i sin Ford Fiesta kom best ut av NM-pallen fra 2018. En tredjeplass og to femteplasser innkasserte han i sesongåpningen.

I GT+ fikk familien Kai Roger og Truls Bakken med seg en seier hver, mens i GT1 var det Fredrik Sørlie i Lamborghini Hurcan ST som vant alle tre løpene.


I GT2 var det Frode Alhaug som kom best i gang med to førsteplasser fra finale 1 og finale 2, mens Thomas Solberg vant finale 3. Frode Alhaug fikk problemer med bilen sin og måtte bryte siste finale. Debutant Magnus Bakken fikk med seg to tredjeplasser og en fjerdeplass i sin knallrøde Audi RS4.

221 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page