top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Gir seg på topp

NM-vinner Olav Rygge har valgt å legge hjelmen på hylla, og det samme har NM-treer Per Støldal valgt å gjøre.De beste gir seg på topp og slik er det også for NM-medaljørene i GT3 Olav Rygge og Per Støldal. Nå velger de som har vært teamkompiser i mange sesonger og begge i Audi TT RS å legge hjelmen på hylla, og det gjør de på topp.- Det smakte godt med et nytt NM-gull, men det var så vidt det ikke holdt. Jeg trodde ikke jeg vant når jeg kjørte over mål. Nå kommer unggutta raskt bakfra og da er det på tide å ro ned, forteller Rygge.


Han hinter blant annet til Alf Marius Loe Sandberg som kun var tre poeng bak Rygge i NM-sammendraget, og som også kunne NM-gullet hvis resultatlisten i siste finale hadde blitt litt annerledes.Per Støldal har også bestemt seg for å legge opp på topp. I helgens regnvær på Vålerbanen var han rask med sin Audi TT RS 4WD og tok med seg to finaleseiere. Det holdt til en ny NM-bronse, og da fant han ut at nok er nok.


- Dette var en fin anledning til å gi seg. Etter 50 seiere og 155 pallplasser er jeg svært fornøyd, forteller Støldal.


Dermed forsvinner to av de store profilene i GT3 de siste sesongene, og sammen har de bydd på mange fine dueller i klassen. Vi takker de for flott innsats og nå skal blant annet Per fortsette med golf, mens Rygge er litt usikker.


- Golf er nok ikke noe for meg. Jeg må ha noe som durer, smiler han.
475 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page