top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Fikk guttedrømmen av samboeren

Daniel Aarum fikk en stor drøm oppfylt da samboer Nathalie Samuelsen vant påsitt med Fredrik Sørlie i Lamborgini på Vålerbanen.Familien Aarum Samuelsen hadde tatt turen som eneste publikummere under helgens NM-runde i baneracing på Vålerbanen. Grunnen var at Nathalie ble trukket ut i Facebook konkurransen til Racing NM om å kunne vinne et påsitt med regjerende norgesmester i GT, Fredrik Sørlie i Zyrus Lamborghini LP1200. Nathalie som vant turen valgte å gi bort opplevelsen til samboeren.


Det var Nathalie som vant påsittet, men hun valgte å gi bort opplevelsen til samboeren Daniel Aarum. Men hun fikk også prøvd plassen Foto: Marius Svingen

- Det måtte jo nesten bli Daniel. For han var det en stor drøm, og han har også det på sin bucketlist, smilte samboeren som innrømmer at det fristet å få lov å sitte på i Norges råeste Lambo.


Det var jo utrolig snilt gjort?

- Ja, men jeg håper han vet det snart skal kjøpes julegaver, ler hun.


Daniel Aarum kan krysse av at han nå har sittet på i en skikkelig racerbil på bane fra sin bucketlist, og det var en meget fornøyd mann som rullet inn etter de tre rundene han fikk sammen med Sørlie.


Daniel smilte fra øre til øre bak munnbindet i det han og Fredrik Sørlie kommer tilbake til depoet.

- Det var bare helt sjukt. Jeg var sikker på vi skulle kjøre rett frem etter langstrekka, men så hugg han inn bremsene, og det satt så sjukt. Dette var en utrolig rå opplevelse. Tusen takk, sier Daniel Aarum både til samboer og Sørlie.


Daniel Aarum har vært på Vålerbanen ved et par anledninger tidligere da har han kjørt motorsykkel. Nå fikk han oppleve sin livs kjøretur, men sier at det står nok en bilsportopplevelse på listen sin.


Her kjører Fredrik Sørlie med Daniel Aarum som passasjer. Foto: Marius Svingen

- Jeg har også en drøm om å få sitte på med en rallybil på smal skogsvei, så får vi håpe jeg også kan få til det en gang livet, smiler han.

672 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page