top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

- Første seier i GT3


Toyota Altezza fører Alf Marius Loe Sandberg fikk sin første seier i GT3-klassen og da var smilet tilbake.


Alf Marius Loe Sandberg kunne smile etter hans første seier i GT3. Foto: Marius Svingen

Det ble en stor helg for Alf Marius Loe Sandberg under helgens RacingNM på Vålerbanen. Team Sandberg har slitt litt etter at de gikk fra GT4 til GT3, men endelig klaffet det meste for Sandberg.


- Ja, dette var utrolig deilig. VI har ventet lenge på denne seieren, så det smakte godt, smilte Loe Sandberg. Loe Sandberg vant ikke bare en finale, men han vant begge de tellende finalene på lørdag. Den første finalen i klassen ble strøket grunnet feil med startlys, og dermed fikk Loe Sandberg med seg to av to mulige fra helgens runde.


Olav Rygge i Audi TT RS leder fortsatt NM-sammenlagt i GT3 etter to nye andreplasser på Vålerbanen i helgen. Foto: Marius Svingen.

Olav Rygge som har vært overlegen i denne klassen de siste sesongene fikk med seg to andreplasser og beholder føringen i NM-sammendraget.


- Jeg begynner å bli gammel og jeg ser unggutta kjører veldig bra. Jeg holdt godt følge, men jeg er ikke like tøff når vi tar igjen trafikk, så taper litt tid da, sier Rygge etter den siste finalen. Det ble en svært spennende finale 3 og der skilte det kun 0.6 sekunder i mål. Og det var Olav Rygge som hadde raskeste runde i klassen i løpet av helgen. 58.615 er ny rekord for Rygge på Våler.


- Jeg er veldig godt fornøyd med helgen. VI har aldri kjørt fortere her, og i tillegg har jeg ikke handlet nye dekk til denne helgen, forteller han.


Tredjeplassene i klassen GT3 gikk til Frode Kvernrød og Svein Tore Sæter i henholdsvis finale 2 og 3.


Aksel Erik Busch vant GT4 klassen i finale 3 med sin Chrysler Neon

GT4 klassen var det mange som havnet på pallen. I finale 2 var det Knut Eirik Knudsen i Citroën DS3 som vant foran BMW-fører Emil Rosendal og Niklas Abrahamsen i DS3. I siste finale ble pallen som følger i GT 4. Aksel Erik Busch på topp i Chrysler Neon med Ivar Olafsen i Alfa Romeo på andreplass. Citoën DS3 sjåfør Knut Eirik Knudsen ble nummer tre.323 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page