top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Du kan kjøre denne!!

Det hører med til sjeldenheten at man kan leie en Lamborghini Super Trofeo og i tillegg få kjøre så fort man vil, men det er faktisk mulig.


Denne Lamborghini Super Trofeo kan leies under Asfalt Classic. Er du sulten? Foto: Pontus Blomquist

En guttedrøm som kan gå i oppfyllelse mener nå vi. Under Racing NM og arrangementet Asfalt Classic leies en av Norges råeste racerbiler ut, og du kan komme til dekket bord. Det er ikke en hvilken som helst bil det er snakk om. Det er en Lamborghini Super Trofeo med over 600 hestekrefter, og jammen kan den nå over 300 på nåla. I tillegg er det bakhjulsstrekk , så det skal absolutt være mulig å få en opplevelse som sitter livet ut.


Dette er absolutt en av Norges råeste racerbiler, men du må ha racinglisens og erfaring før du får leie.

Riktignok er det nok ikke helt for folk flest, for de som kan få leie en slik bil må ha hastighetslisens gjennom NBF, og det kreves erfaring ettersom dette er en ekstrem bil. Men har du dette er det muligheter.


Dette er cockpit i Lamborghinien.

- Dette kommer til å bli en fantastisk kjøreopplevelse for den som har anledning. Bilen har ekstremt grep og balanse, og ikke minst vanvittig rask, forteller teamsjef i Zyrus Engineering, Radni Molle Molhampour.


Pris for herligheten tørr vi ikke spekulere i, men alt er dekket gjennom helgen, så de som er interessert kan ta kontakt med teamet på: rm@molles.no / tlf 948 26 235


649 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarii


bottom of page