top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

- Dette blir rått


Marius Solli Poulsen skal i helgen debuterer i GT4 Scandinavia på Mantorp Park i Sverige, og dette blir et nytt steg i motorsportkarrieren til 19-åringen.

SPENT: Marius Solli Poulsen er spent foran debuten i GT4 Scandinavia som er et av de største mesterskapene i Norden. Foto: Marius Svingen

Marius Solli Poulsen har de siste sesongene kjørt Racing NM i GT5 og i år har han kjørt i GT3 der han endte på en sjuendeplass i NM etter en litt trøblete sesong i sin BMW M3 Evo E36. Årets høydepunkt var førsteplassen i Sokndal og en sterk fjerdeplass i sesongavslutningen på Rudskogen. Nå går karrieren videre til Sverige og finalerunden i det tøffe GT4 Scandinavian på Mantorp Park.


– Jeg er spent og gleder meg. Dette blir rått, og helt nytt for meg med 1 times løp og ikke minst førerbytte, forteller han.


Årets store høydepunkt for Marius Solli Poulsen i RacingNM var seieren i GT3 på Sokndal. Foto: Jørn Pettersen

Solli Poulsen har signert kontrakt med teamet Eken Motorsport hvor han skal kjøre en Mercedes AGM fabrikkbil. Løpet til helgen er det siste i denne serien for i år, men teamet rundt Marius håper å danne et godt grunnlag for videre satsning i mesterskapet også i 2022.


- Jeg er takknemlig for at vi fikk til å kjøre finalen for Eken Motorsport i år. Og, ja vi kommer mest sannsynlig så kjører jeg GT4 Scandinavia neste sesong, men vi må se hva mulighetene er, forteller han.


Dette er bilen Marius Solli Poulsen skal kjøre. En Mercedes AGM fabrikkbil. FOTO: Eken Motorsport

GT4 Scandinavia kjøres sammen med STCC, Porsche Cup, Porsche Challenge Cup, Guinetta Cup, V8 Thundercar og mange flere, noe som viser at dette er et stort mesterskap i Skandinavia. Teamet, Eken Motorsport, som Solli Poulsen nå debuterer for, var til stede under Racing NM og Porsche Cup på Rudskogen 17. til 19. september. Der ble Marius bedre kjent med teamet og det var med og dannet grunnlaget for kontrakten.

362 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page