top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

- Det skal være moro!

Funracing er Racing for folk som deg og meg og i tillegg skal det være moro, sier teamet som skal kjøre Racing NM på Rudskogen i august.Alle vet at racing er dyrt, og mange opplever det som lite tilgjengelig. Men det er nettopp derfor teamet Funracing eksisterer!


- Dette er teamet for folk som deg og meg. Man skal ikke trenge å være rik for å ha det gøy på banen, skriver teamet.

Racingteamet drives av ildsjeler, og har som målsetning å bygge konkurransedyktige biler som kan være med å fighte i feltet.


- Med kløkt, ferdigheter og solid innsats viser dette seg å være mulig. Teamet er et av teamene med flest biler i Norge, og det ble startet opp helt uten startkapital, og driver hele sin operasjon i en gammel hestestall. Vi kan love at antall hestekrefter er mangedoblet siden hestene tråkket rundt i stallen, forteller de.


Teamet har altså hele fire biler i sin besittelse, og to av disse er allerede klare for Racing NM i august på Rudskogen Motorsenter.


- Vi gleder oss veldig til å kjøre på Rudskogen, og ambisjonene våre blir først og fremst å komme til mål med begge biler i finalene. Vi håper å være med å kjempe i midten av feltet, og kanskje snappe en pallplass hvis vi er heldige, sier Carl Fredrik Hersoug som skal kjøre bil nummer 905.

Den andre bilen i teamet skal veteranen Frode Gran kjøre, som har drevet med racing en mannsalder.

- Det er første gang jeg skal kjøre på Rudskogen, så det blir spennende. Jeg har kjørt litt skrotbilløp i Sverige og noen løp i en regionalserie i Mexico av alle ting, forteller Hersoug.

Kanskje du selv er interessert i å kjøre? Teamet er til rådighet for både trackdays og løpsdeltakelse. Ta gjerne kontakt med de på Facebook: https://www.facebook.com/funracing.eu/
166 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page