top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Brekke er på plass


NM-lederen i GT5, Trond Brekke var sein med å melde seg på helgens NM-runde, men han er på plass for å forsvare NM-ledelsen.


Trond Brekke er klar for å forsvare NM-ledelsen i GT5 Foto: Marius Svingen

Årets GT5-klasse har vært svært underholdene med flere vinnere, men etter to NM-runder er det Trond Brekke fra Kviteid som leder. Han følges tett av flere konkurrenter, men det er Heidi Frydenhaug som er nærmest.


Trond Brekke håper å holde Heidi Frydenhaug bak seg. Det er hun som jakter nærmest i NM-sammendraget.

- Målet med helgen blir nok å prøve å holde Heidi bak meg. Det er hun som jakter nærmest i sammendraget, smiler han. Heidi ligger 15 poeng bak Brekke i sammendraget med sin BMW.


Men det er mange som ønsker å vinne GT5-klassen under Asfalt Classic. Erik Halvorsen med sin Volvo S40 var meget imponerende under NM-runden på Rudskogen i juni. Der vant han to av løpene, og han stiller også godt forberedt til helgens runde.


Thomas Hårajuvet er tilbake på startstreken og har håp om å kjempe i toppen på Rudskogen i helgen.

Thomas Hårajuvet NMK Bergen som vant NM-åpningen på Vålerbanen er tilbake på startstreken. Han ser også ut til å ha ryddet kalenderen slik at han kan kjøre de resterende løpene i klassen.


- Jeg har ikke full satsing i år, men nå kan det hende vi kan få til Porsche Festivalen i begynnelsen av september, så da kan vi kanskje kjøre resten av løpene i NM-sier han.

Hårajuvet ligger på åttendeplass med sin Ford Fiesta etter at han måtte stå over runden på Rudskogen i juni.


Gunnar Fadum ligger på tredjeplass i klassen. Fadum er 24 poeng bak NM-lederen.

246 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page