top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Begynner, når mannen slutter

Irene Solberg begynner med Racing når mannen Thomas har valgt å legge hjelmen delvis på hylla.


Nå er Thomas mekaniker og teamsjef for kona Irene Solberg.

I den velkjent lyseblå fargen til Jaffa Racing med en Porsche 944 kjører Irene Solberg for første gang på Vålerbanen. Hun smiler fra øre til øre etter de første rundene i bilen.


- Jeg har aldri vært på denne banen tidligere, selv ikke når Thomas kjørte. Du verden så moro, men det gikk litt hurra meg rundt, ler hun.

Og det er moro det skal være, det er mottoet til Jaffa Racing, og selv om Thomas har valgt å legge hjelmen på hylla klør det nok litt når han ser kona rase fra seg.


Irene gir tommel opp og sier at dette absolutt ikke blir det siste løpet i år.

- Jeg har satt en strek og da må jeg stå for det, men det er klart det hadde vært moro og kjørt i dag, smiler han. Kona Irene har kjørt et løp for vel seks år siden på Rudskogen, men nå skal det bli mer kjøring fremover lover hun.

- Ja, det er deilig å kjenne adrenalinet. Dette blir nok ikke et siste løpet i år, men det blir nok ikke full satsing heller, sier hun. Det gikk raskere og raskere for Irene gjennom dagen, og hennes mål for helgen er klart.


Irene Solberg kjørte stadig raskere på Vålerbanen.

- Jeg skal ikke komme sist, det er målet, ler hun. Når første finale av Porsche 944 kjørte i mål rett før klokken 18.00 kunne hun slippe jubelen løs. Hun kom ikke sist, og hadde biler bak seg i mål. Vant klassen gjorde ei annen dame nemlig Ingrid Loe Kvernrød.

636 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page