top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

260 påmeldte til NM-runde på Rudskogen

Til helgen kjøres årets andre NM-runde i baneracing, og rekordmange står på startstreken.Første runde av årets Racing NM startet med 180 sjåfører spredt utover de ulike klassene. Nå er det bare få dager igjen før det braker løs på runde 2 Asfalt Supercars på Rudskogen og vi har sett oss nødt til å stenge påmeldingen til løpet tidlig.


- Pågangen har rett og slett slått alle rekorder med 260 påmeldte! sier arrangøren.


Det er ingen tvil om at interessen for sporten vokser, og mange har funnet frem bilene fra vognskjulet.


I disse dager utvides fasilitetene på Rudskogen Motorsenter. Det er rett og slett en byggeplass på flere områder. Derfor er plass en utfordring, og vi gjør vårt ytterste for å få helgen til å gå så sømløst som overhodet mulig for alle involverte. Vi ønsker at dere tar hensyn til hverandre i depot.


Vår kjære speaker og Haakon Alexander Grøttums makker, Per Christian Håveødegård, har andre forpliktelser i motorsportkalenderen den kommende helgen. Derfor har vi funnet en verdig stedfortreder, en som absolutt ikke er redd for å prate i mikrofonen, nemlig Asgeir Borgemoen.


Generell informasjon

Igjen oppfordrer vi alle interesserte, publikum og ellers nysgjerrige til å ta turen til Rudskogen og runde to av årets Racing NM-sesong. Med antallet sjåfører påmeldt og strålende værmelding, har det aldri vært mer lovende å få oppleve spektakulær racing.

Pris for inngang er 200kr og barn under 16 år kommer gratis inn.


Om du ikke har mulighet til å oppleve løpene i person kan du følge med livestreamen helt gratis på Facebook-sidene til Racing NM og Injection.no, takket være TV Media.


Tidsskjema og all informasjon om neste NM-runde finner du på www.racingnm.no

Sees vi på Rudskogen 10-11 juni? Husk solkrem!

1 275 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page