top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJohan Marius Svingen

Ønsker seg til topps

Vegard H. Svendby som ble nummer tre i fjorårets NM i GT4. Han har mål om å klatre til topps denne sesongen.


Vegard H. Svendby ble nummer tre i fjorårets NM. I år er målet gullet. Foto: Marius Svingen

Det er påmeldt åtte førere i GT4 til sesongens første race på Rudskogen Motorsenter, og en av de som har lyst til å kjempe om årets NM-tittel er Vegard H. Svendby som ble nummer tre i fjorårets norgesmesterskap.


- Vi håper jo vi skal være med å kjempe om serien i årets mesterskap, men selv om Loe Sandberg er borte har det kommet til noen sterke nykommere, forteller Svendby som har oppgradert sin Toyota Altezza i håp om at han skal henge med.


- Vi har gjort noen endringer i motor, og fått litt mer effekt. Vi har vel nesten økt med 80HK til rundt 240HK, forteller Svendby som merker at Toyotaen er vassere. I dagens trening på Rudskogen Motorsenter har han fått kjørt inn bilen og ser frem til resten av helgen.

- Vi har sluppet ut litt mye gass i demperne så det er litt som å kjøre en båt, men jeg er vant til en Volvo så dette er tross alt stivere, smiler han.


Det gikk fort frem til snøen kom til Rudskogen under dagens trening. Svendby hadde en rask tid på 1.37.935 under dagens trening. Foto: Marius Svingen

Av de i GT4 som kjørte treningen i dag var Svendby så langt raskest med 1:37.935. Klokken 16.00 kom snøen, og det ble vanskeligere å få satt en rask tid i FP1, men i morgen blir det kvalifisering samt finaler og da skal de første NM-poengene deles ut.

191 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page